STN EN ISO 80000-8: 2008 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 8 Akustika (ISO 80000-8: 2007) - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 80000-8: 2007