STN EN ISO 80000-8: 2008 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 8 Akustika (ISO 80000-8: 2007) - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 80000-8: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 80000-8 z januára 2008, ktorá nahrádila STN ISO 31-7 zo septembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy