STN EN ISO 5817: 2008 (05 0110), Zváranie. Zvarové spoje ocelí, niklu, titánu a ich zliatin zhotovené tavným zváraním (okrem lúčového zvárania). Stupne kvality (ISO 5817: 2003, opravené vydanie: 2005, vrátane opravy 1: 2006). - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 5817: 2007 vrátane opravy 1: 2006