STN EN 60446: 2008 (33 0165), Základné a bezpečnostné zásady pre rozhranie človek-stroj, označovanie a identifikácia. Identifikácia vodičov farbami alebo písmenovo-číslicovým systémom. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60446: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60446 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 60446 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Norma je nahradená normou STN EN 60445 z júla 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 11. 2013
Keywords: normy