STN 33 2000-5-54: 2008, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-54 Výber a stavba elektrických zariadení. Uzemňovacie sústavy, ochranné vodiče a vodiče na ochranné pospájanie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-54: 2007 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN 33 2000-5-54 z októbra 2007 a STN 33 2000-5-54 zo septembra 2000 v celom rozsahu. STN 33 2000-5-54 zo septembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 33 2000-5-54 z augusta 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 27. 4. 2014
Keywords: normy