STN 34 7470-10: 2008, Káble a vodiče so zosietenou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 10 Ohybné káble s izoláciou na báze EPR a s polyuretánovým plášťom - Stašík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 22.10 S2: 2007 v slovenskom jazyku