STN 34 7470-12: 2008, Káble a vodiče so zosietenou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 12 Tepelné odolné šnúry a ohybné káble na báze EPR - Stašík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 22.12 S2: 2007 v slovenskom jazyku