STN 34 7470-12: 2008, Káble a vodiče so zosietenou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 12 Tepelné odolné šnúry a ohybné káble na báze EPR - Stašík, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 22.12 S2: 2007 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 34 7470-12 z októbra 2000 v celom rozsahu. STN 34 7470-12 z októbra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2008
Spracovateľ: Peter Stašík. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Norma je nahradená normou STN EN 50525-2-21 z mája 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 17. 1. 2014
Keywords: normy