STN EN 60269-1: 2008 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-1: 2007