STN EN 60269-1: 2008 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60269-1 zo septembra 2001 v celom rozsahu a čiastočne nahrádza STN EN 60269-2: 2000 STN EN 60269-3: 2000. STN EN 60269-1 zo septembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy