STN EN 60269-4: 2008 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 4 Doplnkové požiadavky na tavné vložky určené na istenie polovodičových prvkov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-4: 2007