STN EN 60269-4: 2008 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 4 Doplnkové požiadavky na tavné vložky určené na istenie polovodičových prvkov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické stroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-4: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60269-4 z júna 2000 a STN EN 60269-4-1 z októbra 2002 v celom rozsahu. STN EN 60269-4 z júna 2000 a STN EN 60269-4-1 z októbra 2002 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateť: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické stroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 60269-4 z júla 2010 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.9.2012
Keywords: normy