STN EN 60670-21: 2008 (37 0100), Škatule a úplné kryty na elektrické príslušenstvá pre domácnosť a na podobné pevné elektrické inštalácie Časť 21 Osobitné požiadavky na škatule a úplné kryty s vybavením pre závesné prostriedky - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60670-21: 2007