STN EN 13016-1: 2008 (65 6083), Kvapalné ropné výrobky. Tlak pár Časť 1 Určovanie tlaku pár prí nasýtení vzduchom (ASVP) a výpočet ekvivalentu tlaku suchých pár (DVPE) - Slezáčková, Martina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13016-1: 2007