STN EN 13016-2: 2008 (65 6083), Kvapalné ropné výrobky. Tlak pár Časť 2 Určovanie absolútneho tlaku pár (AVP) pri teplote od 40 °C do 100 °C - Slezáčková, Martina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13016-2: 2007