STN EN 13016-2: 2008 (65 6083), Kvapalné ropné výrobky. Tlak pár Časť 2 Určovanie absolútneho tlaku pár (AVP) pri teplote od 40 °C do 100 °C - Slezáčková, Martina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13016-2: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 13016-2 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martina Slezáčková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy