STN EN 15486: 2008 (65 6565), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu síry. Ultrafialová fluorescenčná metóda. - Vrbová, Miriam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15486: 2007