STN EN 15486: 2008 (65 6565), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu síry. Ultrafialová fluorescenčná metóda. - Vrbová, Miriam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15486: 2007
Spracovateľ: Miriam Vrbová. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy