STN EN 15489: 2008 (65 6567), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu vody. Karlova-Fischerova coulometrická titračná metóda. - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15489: 2007