STN EN 15489: 2008 (65 6567), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu vody. Karlova-Fischerova coulometrická titračná metóda. - Chovancová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15489: 2007
Spracovateľ: Iveta Chovancová. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy