STN EN ISO 11890-1: 2008 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 1 Diferenčná metóda (ISO 11890-1: 2007) - Bešina, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11890-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11890-1 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Bešina. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy