STN EN ISO 12944-5: 2008 (67 3110), Náterové látky. Protikorózna ochrana oceľových konštrukcií ochrannými náterovými systémami Časť 5 Ochranné náterové systémy (ISO 12944-5: 2007) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12944-5: 2007