STN EN ISO 12944-5: 2008 (67 3110), Náterové látky. Protikorózna ochrana oceľových konštrukcií ochrannými náterovými systémami Časť 5 Ochranné náterové systémy (ISO 12944-5: 2007) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12944-5: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12944-5 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Norma je nahradená normou STN EN ISO 12944-5 zo septembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy