STN EN 446: 2008 (72 2432), Injektážna malta na predpínaciu výstuž. Injektovanie. - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 446: 2007