STN EN 446: 2008 (72 2432), Injektážna malta na predpínaciu výstuž. Injektovanie. - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 446: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 446 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy