STN EN 14843: 2008 (72 3016), Betónové prefabrikáty. Schodiská. - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14843: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14843 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy