STN EN 14933: 2008 (72 7230), Tepelnoizolačné a ľahké výplňové výrobky pre inžinierske stavby. Priemyselne vyrábané výrobky z expandovaného polystyrénu (EPS). Špecifikácia. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14933: 2007