STN EN 1991-1-5: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-5 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia účinkami teploty - Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-5: 2003