STN EN 1991-1-5: 2008 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-5 Všeobecné zaťaženia. Zaťaženia účinkami teploty - Tóthová, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-5: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1991-1-5 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Tóthová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2009
Keywords: normy