STN EN 13231-2: 2008 (73 6316), Železnice. Železničný zvršok. Preberanie prác Časť 2 Práce na koľaji so štrkovým lôžkom. Výhybky a koľajové krížovatky - Štalmašek, Roman (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13231-2: 2006