STN EN 13231-2: 2008 (73 6316), Železnice. Železničný zvršok. Preberanie prác Časť 2 Práce na koľaji so štrkovým lôžkom. Výhybky a koľajové krížovatky - Štalmašek, Roman; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13231-2: 2006
Táto norma nahrádza STN EN 13231-2 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Roman Štalmašek. Technická komisia: TK 88 Železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy