STN EN ISO 105-X18: 2008 (80 0142), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť X18 Hodnotenie možnosti fenolického žltnutia materiálov (ISO 105-X18: 2007) - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 105-X18: 2007
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy