STN EN 15259: 2008 (83 4521), Ochrana ovzdušia. Meranie emisií zo stacionárnych zdrojov. Požiadavky na miesta a úseky merania a na cieľ merania, plán merania a správu z merania. - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 15259: 2007 a má postavenie oficiálnej verzie