STN EN ISO 14065: 2008 (83 9065), Skleníkové plyny. Požiadavky na validačné a overovacie orgány na účely ich akreditácie alebo iných foriem uznávania. - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14065: 2007
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14065 z novembra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy