STN EN 3-7 + A1: 2008 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 7 Charakteristiky, požiadavky na vlastnosti a skúšobné metódy (Konsolidovaný text) - Dobrotková, Zdenka; Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 3-7: 2004 + A1: 2007