STN EN 3-7 + A1: 2008 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 7 Charakteristiky, požiadavky na vlastnosti a skúšobné metódy (Konsolidovaný text) - Dobrotková, Zdenka; Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 3-7: 2004 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 3-7 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zdenka Dobrotková, Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Keywords: normy