STN EN 60898-1/lS4: 2008 (35 4170), Elektrické príslušenstvo. Ističe na nadprúdové istenie domových a podobných inštalácií Časť 1 Ističe určené na prevádzku pri striedavom prúde. Interpretačný list lS4 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Tento interpretačný list lS4 k STN EN 60898-1: 2004 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 60898-1: 2003/lS4: 2007