STN EN ISO 1856/A1: 2008 (64 5452), Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie trvalej deformácie v tlaku (ISO 1856: 2000/Amd 1: 2007). Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia š. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 1856: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1856: 2000/A1: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy