STN EN ISO 105-C09/A1: 2008 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C09 Stálofarebnosť v domácom a komerčnom praní. Účinok oxidačného bielenia s použitím referenčného bezfosfátového detergentu s prídavkom aktivátora bielenia pri nízkych teplotách (ISO 105-C09: 2001/Amd 1: 2003). Zmena A1 - Huljaková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 105-C09: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-C09: 2003/A1: 2007
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy