STN EN ISO 20346/A1: 2008 (83 2507), Osobné ochranné prostriedky. Ochranná obuv (ISO 20346: 2004/Amd: 2007). Zmena A1. - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20346: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20346: 2004/A1: 2007 vrátane EN ISO 20346/AC: 2007