STN EN ISO 20347/A1: 2008 (83 2508), Osobné ochranné prostriedky. Pracovná obuv (ISO 20347: 2004/Amd 1: 2007). Zmena A1. - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20347: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20347: 2004/A1: 2007 vrátane EN ISO 20347: 2004/AC: 2007