STN EN ISO 20347/A1: 2008 (83 2508), Osobné ochranné prostriedky. Pracovná obuv (ISO 20347: 2004/Amd 1: 2007). Zmena A1. - Machálek, Robert; Machálková, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20347: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20347: 2004/A1: 2007 vrátane EN ISO 20347: 2004/AC: 2007
Spracovateľ: Robert Machálek, Marta Machálková. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy