STN EN 15377-3: 2008 (06 0245), Vykurovacie systémy v budovách. Projektovanie zabudovaných vodných systémov veľkoplošného vykurovania a chladenia Časť 3 Optimalizácia na používanie obnoviteľných zdrojov energie - Babiak, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15377-3: 2007