STN EN 15377-3: 2008 (06 0245), Vykurovacie systémy v budovách. Projektovanie zabudovaných vodných systémov veľkoplošného vykurovania a chladenia Časť 3 Optimalizácia na používanie obnoviteľných zdrojov energie - Babiak, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15377-3: 2007
Názov z disku
Spracovateľ: Ján Babiak. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty