STN EN 10253-2: 2008 (13 2200), Tvarovky na priváranie na tupo Časť 2 Nelegované a legované feritické ocele s osobitnými kontrolnými požiadavkami - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10253-2: 2007