STN EN 10253-2: 2008 (13 2200), Tvarovky na priváranie na tupo Časť 2 Nelegované a legované feritické ocele s osobitnými kontrolnými požiadavkami - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10253-2: 2007
Názov z disku
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty