STN TS 101 909-23 V1.1.1: 2008 (87 1909), Digitálny širokopásmový káblový prístup k verejnej telekomunikačnej sieti. Časovo kritické multimediálne služby IP Časť 23 Prístupové koncové zariadenie s internetovým protokolom - signalizácia riadenia vedenia (IPAT-LCS) - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 101 909-23: 2002 V1.1.1