STN TS 101 909-23 V1.1.1: 2008 (87 1909), Digitálny širokopásmový káblový prístup k verejnej telekomunikačnej sieti. Časovo kritické multimediálne služby IP Časť 23 Prístupové koncové zariadenie s internetovým protokolom - signalizácia riadenia vedenia (IPAT-LCS) - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 101 909-23: 2002 V1.1.1
Názov z disku
Spracovateľ: Milan Kováčik, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty