STN EG 202 009-1 V1.2.1: 2008 (87 2009), Používateľská skupina. Kvalita telekomunikačných služieb Časť 1 Metodika na identifikáciu parametrov dôležitých pre používateľov - Kukučka, Ignác; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 009-1: 2007 V1.2.1