STN EG 202 009-1 V1.2.1: 2008 (87 2009), Používateľská skupina. Kvalita telekomunikačných služieb Časť 1 Metodika na identifikáciu parametrov dôležitých pre používateľov - Kukučka, Ignác; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 009-1: 2007 V1.2.1
Názov z disku
Spracovateľ: Ignác Kukučka, Milan Legíň. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty